Je snelle, gezonde feel-good-food, voor elk moment.


Vegan en shock-bevroren. Bij jou bezorgd en in 10 minuten op tafel.


ONTDEK NU

Testing Bundle

De Testing Bundle is een smakelijke introductie tot ons assortiment. Dit is een combinatie van onze favorieten en het is de ideale start van een nieuwe gezonde routine die je gemakkelijk in je dagelijks leven kunt integreren.

Bestel er 8, krijg de 9e gratis!


€67,92

€1,81 pro 100g incl. BTW, plus verzendkosten

Express levering op dag van jouw keuze

30 dagen geld-terug-garantie

Bewaar tot 9 bowls per standaard vriesvak

Alles wat je nodig hebt.

Wil je je eetpatroon veranderen, een nieuwe routine starten of gewoon iets goeds doen voor je lichaam? We doen met je mee. Ontdek de verschillende gerechten van Every. met hoogwaardige ingrediënten en groenten vers van het land. Alles is ontwikkeld door voedingsdeskundigen voor jouw behoeften en je kunt de gerechten eenvoudig integreren in je dagelijks leven.

Verser wordt het niet.

Voor onze producten gebruiken we alleen natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd, rijp geoogst en zo snel mogelijk diepgevroren. Zo blijven smaak, voedingsstoffen en consistentie optimaal behouden.

Zeer eenvoudig te bereiden.

Al onze producten staan in minder dan 10 minuten op tafel. Scheur de doos open, doe de inhoud in een pan of magnetronbestendige kom en binnen een paar minuten is je gerecht klaar. Zonder zelf boodschappen te doen, te snijden of te koken.

Zo gaat het bij Every.

Stel je box samen

Kies uit een gevarieerd assortiment voedzame en plantaardige producten.

Vers bereid voor jou

Onze producten zijn vers geoogst, flash-bevroren en voor jou klaargemaakt.

Flexibel bezorgen

Kies de bezorgdatum die jou uitkomt. De producten worden bevroren afgeleverd..

Opwarmen en genieten

In minder dan 10 minuten heb jij een volledige maaltijd op je bord. Eenvoudig bereid in de pan of magnetron..

Goed om te weten

De bowl-pakketten zijn compact (17 cm x 14 cm x 5 cm) en je kunt 6-8 bowls kwijt in het kleinste vriesvak van je koelkast. Er passen meer dan 12 bowls in een lade. Als je weinig ruimte hebt, kun je bowls tot 2 dagen in de koelkast bewaren en ze snel opeten. Vries ze na het ontdooien niet opnieuw in.

Wij verzenden binnen Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Luxemburg en Denemarken rechtstreeks naar je huis of kantoor (geen postbus). De producten worden gekoeld verzonden met composteerbare isolatie en droog ijs. De producten moeten uiterlijk op de avond van de leveringsdag in de vriezer worden gelegd. In Berlijn leveren wij dezelfde dag in een tijdsbestek van 2 uur.

Je ontvangt gedetailleerde informatie over de levering, inclusief een leveringstermijn. Als je het pakket niet kunt aannemen, kan je online toestemming voor neerzetten afgeven of je buren het pakket laten aannemen. Het enige belangrijke is dat alle gerechten 's avonds in de vriezer belanden.

Wij accepteren bijna alle creditcards, Paypal, ApplePay, iDeal en Klarna.

Elk gerecht kan in minder dan 10 minuten worden bereid. Je vindt de individuele instructies zowel op de achterkant van de verpakking als op de productpagina's hier in de winkel onder Voorbereiding.

Don't take our word for it,
hear what our customers say.

Don't take our word for it,hear what our customers say.

Check out our favorites!

Check out

our favorites!