1 2
3

Kies je box

Stel je eigen Every. Box samen.

Starter 6 Bowls €7,99 / Bowl €53,94 excl. verzending + €5,99 Verzendkosten
Regular 8 Bowls €7,99 / Bowl €63,92 incl. verzending bespaar €5,99
Bestseller 12 Bowls €7,19 / Bowl €86,28 incl. verzending bespaar €15,59
Value Box 16 Bowls €6,79 / Bowl €108,66 incl. verzending bespaar €25,19
Producten kiezen
express verzending
CO2-neutraal
vegan
tijdbesparend

How it works

Handig opgeborgen en klaar
in slechts 10 minuten
Kies uw afleverdatum en het pakket wordt bevroren bij u afgeleverd
Gevarieerd en voedzaam menu
met meer dan 45 veganistische maaltijden

Goed om te weten

De bowl-pakketten zijn compact (17 cm x 14 cm x 5 cm) en je kunt 6-8 bowls kwijt in het kleinste vriesvak van je koelkast. Er passen meer dan 12 bowls in een lade. Als je weinig ruimte hebt, kun je bowls tot 2 dagen in de koelkast bewaren en ze snel opeten. Vries ze na het ontdooien niet opnieuw in.

Wij verzenden binnen Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Luxemburg en Denemarken rechtstreeks naar je huis of kantoor (geen postbus). De producten worden gekoeld verzonden met composteerbare isolatie en droog ijs. De producten moeten uiterlijk op de avond van de leveringsdag in de vriezer worden gelegd. In Berlijn leveren wij dezelfde dag in een tijdsbestek van 2 uur.

Je ontvangt gedetailleerde informatie over de levering, inclusief een leveringstermijn. Als je het pakket niet kunt aannemen, kan je online toestemming voor neerzetten afgeven of je buren het pakket laten aannemen. Het enige belangrijke is dat alle gerechten 's avonds in de vriezer belanden.

Wij accepteren bijna alle creditcards, Paypal, ApplePay, iDeal en Klarna.

Elk gerecht kan in minder dan 10 minuten worden bereid. Je vindt de individuele instructies zowel op de achterkant van de verpakking als op de productpagina's hier in de winkel onder Voorbereiding.


Nog andere vragen? Klik hier voor onze FAQ.

Producten kiezen