10 januari 2024

4 Seizoenen met Every.

Er staat ons een spannend jaar te wachten bij Every! Als de seizoenen veranderen, veranderen ook de producten in onze winkel. We kijken ernaar uit om je te vergezellen op een culinaire reis door de vier seizoenen en hebben daarom onze zinnen gezet op tal van seizoensgebonden gerechten. Blijf nieuwsgierig! Eén ding willen we je alvast verklappen: Het wordt lekkerder en gevarieerder dan ooit.

/

We zijn verheugd dat we je binnenkort een selectie limited edition producten kunnen presenteren die perfect zijn afgestemd op het komende seizoen en een ongeëvenaarde smaak garanderen dankzij het gebruik van verse seizoensgroenten.

Geniet van frisse lentegerechten, lichte zomerschalen, spannende herfstsmaken en
herfstlekkernijen en verwarmende wintermenu's.

Onze inhoud in één oogopslag:

  • Voordelen van seizoensgebondenheid
  • NIEUW: bowls van het huidige seizoen
  • Wat zijn beperkte gerechten?
  • Wat betekent "Soon Gone"?
  • Update: Bowls met beperkte oplage en hun geplande alternatieven

Voordelen van seizoensgebondenheid

Seizoensgebondenheid garandeert versheid en de hoogste kwaliteit ingrediënten, omdat ze worden geoogst op het hoogtepunt van hun rijpheid in hun respectieve seizoen. Dit leidt tot intensere smaken en voedingsstoffen in de gerechten.

Het zorgt ook voor variatie in het menu, want je kunt je altijd verheugen op nieuwe producten en smaakcombinaties die perfect passen bij het komende seizoen.

En last but not least helpt seizoensgebonden koken om het bewustzijn van de natuurlijke processen en ritmes van de natuur te vergroten en bevordert het een duurzame, milieuvriendelijke levensstijl.

Al met al biedt seizoensgebondenheid niet alleen culinaire hoogstandjes, maar ook een verantwoorde en duurzame manier van eten. Eet smakelijk! 🌱🍲

NIEUW: SPRING COLLECTION

MEER LEZEN

Wat zijn beperkte gerechten?

Om je het hele jaar door zoveel mogelijk smaken te kunnen bieden, komt er meer dynamiek in onze winkel. De nieuwe assortimentswijziging betekent dat sommige bestaande gerechten voor een bepaalde periode worden vervangen door nieuwe bowls.

Maar maak je geen zorgen: dit betekent niet dat ze voorgoed verdwijnen, want populaire gerechten kunnen in het betreffende seizoen terugkomen of zelfs worden toegevoegd aan het permanent beschikbare kernassortiment.

Om er zeker van te zijn dat je geen van je favorieten mist, raden we je aan het assortiment regelmatig te checken. Bowls met een beperkte oplage hebben het label "soon gone".

Wat betekent “Soon Gone”?

Gerechten met beperkte beschikbaarheid worden gemarkeerd met "soon gone". Dit geeft je de kans om op tijd te handelen. Je wordt er voor elke levering ook aan herinnerd om je bestelling aan te passen als dat nodig is. Je kunt de gemarkeerde bowls gewoon vervangen door andere om ervoor te zorgen dat je levering aan je eisen voldoet.

Als je niets verandert en het product is uitverkocht voor je levering, maak je dan geen zorgen! Dan vervangen we de bowl door een van onze zorgvuldig geselecteerde, even heerlijke alternatieven* (meer informatie aan het einde van het artikel).

soon gone

Als onderdeel van de assortimentswijziging zullen sommige bowls ons voorlopig verlaten. We willen je graag zo vroeg mogelijk en zo transparant mogelijk informeren om welke schalen het gaat. Het "Soon Gone" label geeft je de mogelijkheid om actie te ondernemen. Als een van je favoriete producten getroffen is en je ziet het snel genoeg, dan kun je nog een voorraadje inslaan. Hoe eerder je de levering stopt, hoe zekerder het is dat je gerecht nog verkrijgbaar is.

Hier geven we je een overzicht van de alternatieven die de "Soon Gone"-bowls volgens plan zullen vervangen. De beschikbaarheid kan echter op korte termijn veranderen, daarom is de informatie geen garantie dat je het alternatief ontvangt. Als je de vervangende schaal niet wilt, vervang dan gewoon de schaal in kwestie in je account.

Heb je nog vragen over het vervangen van producten of veranderingen in het algemeen? Je kunt veel meer informatie over je abonnement vinden in onze FAQ's.

Naar de FAQ's

Hier vind je de beperkte bowls en hun geplande alternatieven.

.
.
.

Bespaar 20% op je eerste bestelling en 10% op de volgende twee!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten en acties.

Geen zorgen, wij hebben ook een hekel aan spam. Je gegevens zijn veilig.