8 maart 2024

Potato Panorama met gegrilde asperges

Het barbecueseizoen is geopend: Combineer de aardse noot van aardappelen met de frisheid van gegrilde asperges en creëer een smaakervaring die je zintuigen zal betoveren!

.

Ingrediënten:

1x Potato Panorama, 500 g groene asperges, houtachtige uiteinden verwijderd, 2 el olijfolie, zout en peper naar smaak, 1 citroen (biologisch), schil geraspt, verse peterselie, fijngehakt (optioneel)

Instructies:

1. Verwarm de grill of oven voor op middelhoog vuur.

2. Leg de groene asperges op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Meng goed zodat de asperges gelijkmatig bedekt zijn met olie.

3. Kruid de asperges royaal met zout en peper.

4. Leg de voorbereide asperges op de grill of in een verwarmde pan en grill ze ongeveer 5-7 minuten, af en toe draaien, tot ze gaar zijn en lichtbruin met grillstrepen.

5. Doe de gegrilde asperges over in een serveerschaal en bestrooi met de geraspte citroenschil.

6. Bestrooi met vers gehakte peterselie naar smaak en serveer direct.

Let op dat je de asperges niet te lang grilt, anders kunnen ze taai worden. Ze moeten zacht zijn, maar nog wel knapperig. De citroenzeste geeft de asperges een verfrissende smaak en gaat heerlijk samen met de natuurlijke zoetheid. Serveer de gegrilde asperges als bijgerecht met onze mediterrane groentepan 'Potato Panorama' voor een allround smaakvol en uitgebalanceerd gerecht.

Bespaar 20% op je eerste bestelling en 10% op de volgende twee!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten en acties.

Geen zorgen, wij hebben ook een hekel aan spam. Je gegevens zijn veilig.